Opening 4 juli 2015

01/07/2015

Nederland is wereldwijd de 9e aardappelproducent. Op 25% ons totale landbouwareaal produceren we jaarlijks 8.000.000 ton aardappels. 2.400.000 hiervan zijn zetmeelaardappelen. Sinds 1840 is de veenkolonie is nauw verbonden met deze indrukwekkende feiten. In Borger wordt deze zomer een venster geboden op een nieuwe zetmeeltoekomst: 3D printen.

Op een bijzonder locatie aan de hoofdstraat in het dorp is een aardappelakker aangelegd. Hier groeien nu al zetmeelaardappelen. En te midden van de aardappelplanten opent op 4 juli een Aardappelcafé. Komt dat zien!

Het café is een workshopruimte en tentoonstelling waar DUS architects en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst. Iedere maand vanaf 4 juli verandert de tentoonstelling.

Adres: Hoofdstraat, Borger (bij de kerk)

Tijd: Start 13 uur, einde 16 uur

Met aardappelbier en chips 

ansichtkaart borger

2 Comments

Leave a Reply