Uw aardappelservies

05/07/2015

Zaterdag 4 juli was de snikhete feestdag in Borger voorafgaand aan de Nacht van Borger. Op het dorpsplein was muziek, spel en de start van de tour. Het Aardappelcafe opende en met hulp van Fablab Groningen werd het proces van aardappel tot 3D geprint servies inzichtelijk gemaakt. 40 bezoekers dronken aardappelbier, bezochten de Aardappeleters-kas, bekeken het servies en bekeken het 3D printen en liepen langs de tentoonstelling. Net zoals tijdens het World Food Festival 2013 toonde DUS architects haar servies als onderdeel van een Aardappeleters-installatie in een kas. De kas stond dit keer midden in een zetmeelaardappelveld. Rondom de kas stonden foto’s van Dirk-Jan Visser. Het grafisch ontwerp van de tentoonstelling is van Erik Wong en de zetmeelaardappels werden aangeleverd door de AVEBE.

Photo: Dirk-Jan Visser / Borger/ The Netherlands / 04-07-2015: Het aardappel cafe in het centrum van Borger. Het café is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst.Photo: Dirk-Jan Visser / Borger/ The Netherlands / 04-07-2015: Het aardappel cafe in het centrum van Borger. Het café is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst.Photo: Dirk-Jan Visser / Borger/ The Netherlands / 04-07-2015: Het aardappel cafe in het centrum van Borger. Het café is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst.Photo: Dirk-Jan Visser / Borger/ The Netherlands / 04-07-2015: Het aardappel cafe in het centrum van Borger. Het café is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst.Photo: Dirk-Jan Visser / Borger/ The Netherlands / 04-07-2015: Het aardappel cafe in het centrum van Borger. Het café is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst.Photo: Dirk-Jan Visser / Borger/ The Netherlands / 04-07-2015: Het aardappel cafe in het centrum van Borger. Het café is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst.

Photo: Dirk-Jan Visser / Borger/ The Netherlands / 04-07-2015: Het aardappel cafe in het centrum van Borger. Het café is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst.

Leave a Reply