Coloradokever

14/07/2015

Niet alleen komt het aardappelveld in bloei, staan er geprinte servies-delen op tafel en hangen er nu foto’s in de kas, ook de Coloradokever valt te bezichtigen in Borger.

Vond je vroeger bladeren waaraan was geknabbeld en zag je deze vraatzuchtige kever dan diende je dit onmiddellijk aan te geven bij de burgemeester.

(Photo Dirk-Jan Visser: Borger / The Netherlands: 13-07-2015) Aardappel veld in Borger voor het Aardappelcafe project. Het cafŽ is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst. Iedereen is welkom om naar de opening te komen. Iedere maand vanaf 4 juli verandert de tentoonstelling. Ook het door DUS ontworpen ÒAardappelserviesÓ wordt getoond. Medio september is er een oogstfeest in het cafŽ. Bewoners van Borger worden dan uit genodigd om zelf in het cafŽ materiaal te maken om te 3D printen. (Photo Dirk-Jan Visser: Borger / The Netherlands: 13-07-2015) Aardappel veld in Borger voor het Aardappelcafe project. Het cafŽ is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst. Iedereen is welkom om naar de opening te komen. Iedere maand vanaf 4 juli verandert de tentoonstelling. Ook het door DUS ontworpen ÒAardappelserviesÓ wordt getoond. Medio september is er een oogstfeest in het cafŽ. Bewoners van Borger worden dan uit genodigd om zelf in het cafŽ materiaal te maken om te 3D printen.

(Photo Dirk-Jan Visser: Borger / The Netherlands: 13-07-2015) Aardappel veld in Borger voor het Aardappelcafe project. Het cafŽ is een workshopruimte en wisselende tentoonstelling waar DUS architecten en het Atelier aan de Middendijk in gaan op die nieuwe toekomst. Iedereen is welkom om naar de opening te komen. Iedere maand vanaf 4 juli verandert de tentoonstelling. Ook het door DUS ontworpen ÒAardappelserviesÓ wordt getoond. Medio september is er een oogstfeest in het cafŽ. Bewoners van Borger worden dan uit genodigd om zelf in het cafŽ materiaal te maken om te 3D printen.

Leave a Reply