Palestina

18/08/2015

Sinds enkele weken is een nieuwe fotoserie te zien in het Aardappelcafe. De tentoonstelling gaat over de internationalisering van de Groningse aardappel in Palestina.Photo: Dirk-Jan Visser / Borger  / The Netherlands / 07-08-2015: Vervanging van de tentoonstelling het Aardappelcafe. De groei van de aardappel wordt vervangen voor voor de internationalisering van de Nederlandse aardappel naar Palestina. Photo: Dirk-Jan Visser / Borger  / The Netherlands / 07-08-2015: Vervanging van de tentoonstelling het Aardappelcafe. De groei van de aardappel wordt vervangen voor voor de internationalisering van de Nederlandse aardappel naar Palestina.

Photo: Dirk-Jan Visser / Borger  / The Netherlands / 07-08-2015: Vervanging van de tentoonstelling het Aardappelcafe. De groei van de aardappel wordt vervangen voor voor de internationalisering van de Nederlandse aardappel naar Palestina.

Leave a Reply