Phytoftora

18/08/2015

 

Eerst waren het vandalen die aardappelplanten uit de grond trokken. Nu is het Phytoftora de uitdaging van de aardappelgroei. Photo: Dirk-Jan Visser / Borger  / The Netherlands / 07-08-2015: Vervanging van de tentoonstelling het Aardappelcafe. De groei van de aardappel wordt vervangen voor voor de internationalisering van de Nederlandse aardappel naar Palestina. Photo: Dirk-Jan Visser / Borger  / The Netherlands / 07-08-2015: Vervanging van de tentoonstelling het Aardappelcafe. De groei van de aardappel wordt vervangen voor voor de internationalisering van de Nederlandse aardappel naar Palestina. Photo: Dirk-Jan Visser / Borger  / The Netherlands / 07-08-2015: Vervanging van de tentoonstelling het Aardappelcafe. De groei van de aardappel wordt vervangen voor voor de internationalisering van de Nederlandse aardappel naar Palestina.

Photo: Dirk-Jan Visser / Borger  / The Netherlands / 07-08-2015: Vervanging van de tentoonstelling het Aardappelcafe. De groei van de aardappel wordt vervangen voor voor de internationalisering van de Nederlandse aardappel naar Palestina.

Leave a Reply