Agent Orange

03/09/2015

Borger is een citta slow dorp. Daarom geen Agent Orange tegen de phytophthora. Dit beruchte bestrijdingsmiddel, waarvan plantenmateriaal verbrandt en rood kleurt, heet officieel anders, maar werd beroemd door het gebruik tijdens de Vietnam oorlog. Wij maaiden en rooiden met hulp van de lokale padvinderij en vervingen ook opnieuw de foto-serie.

Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 27-08-2015: het verwijderen van het aardappelloof van het aardappelveld in Borger omdat er phytoftora in zit  Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 27-08-2015: het verwijderen van het aardappelloof van het aardappelveld in Borger omdat er phytoftora in zit   Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 27-08-2015: het verwijderen van het aardappelloof van het aardappelveld in Borger omdat er phytoftora in zit

Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 27-08-2015: het verwijderen van het aardappelloof van het aardappelveld in Borger omdat er phytoftora in zit

Leave a Reply