Servies verbouwen

22/09/2015

Afgelopen zaterdag werd tijdens het oogstfeest in Borger opnieuw getoond hoe je van aardappels een servies kan printen. Martine de Wit van Dus architects liet haar 3D printers op volle toeren draaien, er werd gestempeld en gerooid.

Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 19-09-2015: Eind presentatie van het aardappelcafe met DUS-Architecten en Atelier aan de Middendijk in het centrum van Borger Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 19-09-2015: Eind presentatie van het aardappelcafe met DUS-Architecten en Atelier aan de Middendijk in het centrum van Borger Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 19-09-2015: Eind presentatie van het aardappelcafe met DUS-Architecten en Atelier aan de Middendijk in het centrum van Borger Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 19-09-2015: Eind presentatie van het aardappelcafe met DUS-Architecten en Atelier aan de Middendijk in het centrum van Borger Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 19-09-2015: Eind presentatie van het aardappelcafe met DUS-Architecten en Atelier aan de Middendijk in het centrum van Borger

Photo: Dirk-Jan Visser / Borger / The Netherlands / 19-09-2015: Eind presentatie van het aardappelcafe met DUS-Architecten en Atelier aan de Middendijk in het centrum van Borger

Leave a Reply