Water en gas

03/01/2012

Het Atelier aan de Middendijk is sinds deze week aangesloten op gas en water.

De voormalige eigenaar sloot zich 30 jaar geleden af met de ambitie om zo weinig verspillend mogelijk te leven. Wij zullen proberen dit idee voort te zetten met moderne technieken.

atelier Middendijk atelier Middendijk atelier Middendijk4 reacties

 • Ko Nienhuis says:

  Leuk !

  Ik ben de broer van Jos Nienhuis en ken het huis dus.En ook zijn levenswijze en gedachten. Ook al ben ik zelf erg technisch (de famillie is een mix van een technische zakenman, onze vader, en een in de natuur geinterresseerde vrouw, onze moeder) het belang van het milieu is ook bij mij sterk ingedaald. Jos had het al in de jaren 60 over bodemvervuiling. Daar snapte ik toen weinig van, maar heeft er later wel voor gezorgd dat ik bij het bedrijf waar ik werk, met bodemvervuiling, de bodemvervuiling zeer serieus nam en dus ook heb ‘opgelost’. En dat de lucht schoon moest zijn heeft mijn belangstelling sinds 1967, ook al heb ik voertuigetechniek (hbo-niveau) gestudeerd. En dus steeds gezorgd dat we jarenlang voorloper waren op emmisiegebied in het OV (met medewerking van een vooruitstrevende directie. Ze bestaan!) Kortom: we zijn heel anders terechtgekomen, maar sommige dingen krijg je blijkbaar van je familie, ouders en dus ook broer, mee.
  Ik ben blij dat Jos een koper heeft gevonden die ‘zijn’ natuur in stand probeert te houden! Veel geluk daar, het is een prachtige omgeving. Is het valkje er nog ?

  Groet, Ko Nienhuis

 • Ko Nienhuis says:

  Ik heb nog wel een vraag.
  Kunnen jullie het tuinboek downloadble maken?
  Dan is het makkelijker en rustiger te lezen.

  Groet, Ko

 • Ria says:

  Hoi Luc hoe gaat het met Jos?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *